Post by stagicdrumbubbde on Feb 9, 2022 0:50:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa všetkých ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Waaaay príliš veľa reklám. Po napísaní tohto článku to odinštalujem.
Táto hra ma vracia späť! Wow! Pre hru vyrobenú od nuly je to sakramentsky dobrá práca! Teším sa na jeho aktualizácie! Teraz sem hodím väčšinu mojich výčitiek a sťažností. V origináli chýbajú niektoré zvukové efekty. Gravitácia lopty v tejto verzii sa zdá byť trochu mimo. Niektoré používateľské rozhranie je potrebné vylepšiť. Nakoniec odtok nie je v poriadku, pretože loptičky z neho niekedy vyskakujú. Celkovo vzaté, nepochybujem, že z toho môže byť skvelá hra, a už sa neviem dočkať!
Hra zasiahne nostalgiu na správnom mieste. Ale ovládacie prvky nereagujú, loptička niekedy prejde cez nárazníky a videl som, ako prešla niekoľkými vecami, ktoré by nemala. Miloval som túto hru na PC, ale ako je v mojom telefóne, naozaj chýba.
Nie je nič také, ako hrať na Windows XP pred všetkými tými rokmi. Fyzika je vypnutá a vy trávite viac času sledovaním vynútených reklám a potom ďalších reklám, len aby ste získali tretiu loptičku, než hraním.
Moja hra od dectva veľmi mám veľa rady túto hru
Neoptimalizované. Veľmi nafúknuté. Beží ako smetisko na telefóne za 1000 dolárov, keď by bol stabilný na XP.
Úžasný. Vracia ma späť do všetkých čias v počítačovom laboratóriu, keď sme túto hru hrali celé hodiny na Jr. Taký skvelý návrat!
Nepáčia sa vám reklamy po každom zápase ani možnosť získať loptičku navyše sledovaním reklamy. Ale samotná hra je ako originál.
žiadne zvukové efekty žiadna hudba, museli ste používať iba dotykovú obrazovku Mám notebook a to nie je fér!
Hra na Windows xp nemá loptičky na fázovanie.
Páči sa mi hra, ale nenávidím reklamy. Ak chcete loptu navyše, musíte si pozrieť video. v tom nesúhlasím.
Veľa reklám, málo času na hranie. plutvy meškali niekoľko ms
Chyba lopty na 3. mieste po reklame . Z akéhokoľvek dôvodu používam každú 3. loptičku, ktorá prechádza alebo kĺže cez nožnice na dne. Je to buď problém s programovaním aplikácií na to, čo sa stane po reklame, alebo jej reklama má nepriaznivé neviditeľné účinky, o ktorých jednoducho neviem. Je to trochu nepríjemné.
Povoľte reštarty hry alebo nové hry z ponuky pozastavenia.
Gane má teda určitú podobnosť so starým vesmírnym kadetom, ale fyzika nie je dobrá, mnohým akciám chýba bodové ocenenie (napríklad spustenie klapky hyperpriestoru) a hudba jednoducho nevyzerá dobre bez 8-bitovej estetiky.
Perfektné.
Opäť potenciálne dobrá digitálna pinballová aplikácia zničená chamtivou chuťou na príjmy z reklamy. Ak chcete získať tretiu loptičku, musíte vydržať otravnú reklamu! To je neslýchané a v skutočnosti to nie je aplikácia FTP. Čo je to s týmto novým typom vývojárov? Reklamy na 4. loptu potom ok, ale na štandardnú 3. loptu. Nie ďakujem a navyše to strašne hrá. Jednoznačne ODINŠTALOVAŤ.
Preinštaloval som hru, ale stále padá. Telefón bol tiež aktualizovaný (S20+).
Fyzika je veľmi bugina!
Kus môjho detstva sa vrátil! Milujem to! Jedinou sťažnosťou je, že Hyperpriestoru chýbajú zvukové efekty.
Milujem skutočnú hru, ale je ťažké ju hrať v režime portrit na telefóne.
každé 2 hry sa mi nechce pozerať pridať. Hral som na PC, keď som bol malý, ale nemôžem vydržať pozerať pridať
Jednoznačne chybná fyzika. Slabé programovanie - misie sa zrazu náhodne resetujú.
Hra je rovnaká ako stará PC hra, avšak skóre, ktoré sa objaví vždy, keď loptička dopadne na povrch, sú príliš rušivé... Skóre by sa mohlo priamo pripočítať k celkovému súčtu namiesto toho, aby sa objavovali pri každom zásahu... Toto je V tejto hre som našiel veľké rozptýlenie... reklám je tiež príliš veľa... A nie je tam žiadne tlačidlo ani možnosť ukončenia! To je niečo, čo nikto nechce... Takže ak musím skončiť, musím stlačiť tlačidlo domov a vymazať aplikáciu z nedávnych aktivít... ale to mi nebráni v hraní.
potrebuje len pár zápletiek. úprimne, fakt, že to niekto sprístupňuje, je super, ale hru treba trochu opraviť. je tu veľa oneskorení, ktoré ma úprimne trápi, ale ak to opravíte, bude to solídna hra. a myslím si, že by túto hru urobilo očarujúcejšou, keby ste mali možnosť prejsť z novej 3D grafiky na pôvodnú 3D grafiku, myslím, že by sa to ľuďom páčilo. ale aj tak F I X THE LAGGGG
Fungovalo perfektne, teraz stále mešká a aplikácia sa stále vypína, čo sa nikdy predtým nestalo
Milujem klasický pinball! Jedna z mojich obľúbených hier, keď som vyrastal, a vďaka tomu je asi taká blízko k realite, ako sa len dá dostať za to, že ste počítačom! Dobrá práca!
Jediným problémom sú plutvy. Ak ste hrali starú hru, presne viete, čo myslím. Spôsob, akým sa lopta odráža od plutvy, je mimo. Je takmer nemožné vychutnať si určité aspekty hry.
Keď bude fyzika opravená, táto hra bude moja obľúbená!
KONEČNE! NIEKTO PRENOSIL TÚTO NADČASOVÚ KLASIKA NA ANDROID! A TO JE VEĽMI DOBRÝ PRÍSTAV! Aj keď to nie je dokonalé. Na začiatok máte len 2 loptičky. Urobte 3 a som predaný. Ale okrem toho je to SKVELÉ! Tiež sa vyskytla chyba, kvôli ktorej sa mi zasekla lopta. Prosím opravte to.
Milujem túto hru tak kuch! Je to exsctly ako PC hra (okrem reklám), ale stále ju milujem!
Je to dobrý začiatok, ale naozaj musíte odstrániť mechaniku vyskakovania skóre vždy, keď sa loptička niečoho dotkne. Ako si viete predstaviť, v hre, kde vám skóre dáva prakticky všetko, je neuveriteľne rušivé, keď 3 až 4 ciferné čísla zaberajú veľkú časť obrazovky. Nehovoriac o tom, že to nebol ani mechanizmus v pôvodnej hre... zbavte sa toho, nič nepomáha. Snažte sa to urobiť čo najoriginálnejšie, nepridávajte do toho svoj vlastný „šmrnc“.
je to jedna z najlepších pinballových hier, ktoré som hral, ale pocity sa líšia pre počítačovú verziu, opravte prosím fyziku hry
Reklamy sú mimoriadne dráždivé
Vždy som mal rád pinball, unixová hra je zábavná, ale nemám rád toľko reklám.
Páči sa mi to, ale nevyužíva celú obrazovku, ak máte telefón s pomerom strán 19:9/18:9 a neznášate reklamy v takejto retro hre. Reklamy mi berú ilúziu, že som späť začiatkom roku 2000.
Endless Fables 2: Frozen Path Eventyr wun
Skvelá aplikácia, určite sa približuje originálu. Nie som fanúšikom videoreklám, ale tak sa dnes všetko valí. Napriek tomu skvelá hra.
Space Pinball: Classic game Arkada iapj
Vizuálne podobné, ale nehrá to rovnako ako originál. Horšie je, že sa ani nehrá ako väčšina ostatných dostupných možností. Je to ako nelicencovaný knockoff.
Bol som rád, že som to videl ako reklamu na Facebooku, ale obával som sa, že to nebude zodpovedať originálu... a po prehratí s radosťou môžem povedať, že áno. Ak by to bolo možné, dal by som tejto hre zlatý bzučiak za to, že splnila moje očakávania.
Je skvelé to tu vidieť. Ale potrebuje nejaké opravy. veľa vecí nedáva body, ako napríklad rotačky a svetelné tyče. Existuje niekoľko kolízií, ktoré sa nikdy nestali na OG.
Vzhľad a zvuk sú na mieste, milujem nostalgiu. Na lopte však nie je dostatočná gravitácia, lopatky nereagujú dostatočne a s fyzikou lopty vo všeobecnosti niečo nefunguje. Bol som veľmi nadšený, keď som to videl znovu vytvoriť, ale v súčasnom stave sa bohužiaľ nedá hrať.
Ide o nohavice. Nie je to tak, ako si myslíš. Je to slabá reklama riadená kópia toho, čo ste si užili v ten deň na vašom počítači. Vyhnite sa ako mor.
Fyzika lopty je úplne odlišná od originálu. V hyperpriestore nie je počuť žiadny zvuk.
Veľmi nostalgické, ale loptičky navyše nie sú v skutočnosti udelené, keď boli zarobené (zrejme, aby sa neznížili príjmy z reklamy). Okrem toho skvelý remake.
Aktualizácia grafiky je skvelá, ale pár vecí sa mi nepáči. Hra je o niečo rýchlejšia, plutvy reagujú pomaly a dostanete len 2 loptičky. Nemal by som pozerať reklamu, len aby som dostal tretiu loptičku. Možno 4. loptička na reklamu, určite, ale nie na tretiu loptičku. Myslím, že zostanem pri origináli, keďže sa mi ho podarilo nájsť pre Windows 10 a stiahnuť si ho do počítača
Je to pekný výtvor. Ale chýba veľa vecí. Ako keby sme pôvodne dostali 3 šance namiesto 2. Palivo na lodi sa míňa rýchlejšie ako zvyčajne. Projektil lopty nie je správny
Bolo to skvelé teraz na hovno. Plutvy zaostávajú, nedostanete žiadnu loptičku na opakovanie alebo tretiu loptičku. Okolo lopty blikajú reklamy na dne a hlúpe čísla. To sťažuje sledovanie lopty a rušivé reklamy znepríjemňujú hru. Chamtivosť alebo čo?
Bola by to skvelá aplikácia, keby nebolo počtu loptičiek, ktoré dostanete, čo je jedna, a ak by ste si jednu extra museli pozrieť vo videu.
Ako začnem, miloval som Windows XP a je to armáda hier ako Solitaire a 3D Pinball Space Cadet. Tak táto hra je perfektná. Vaši priatelia si to možno užijú a odporúčam to nostalgikom. Jediné, čo mu chýba, je bezdôvodne malý Bonzi Buddy v rohu.