Post by stagicdrumbubbde on Feb 9, 2022 0:47:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ بازی های سه بعدی ماشین پارکینگ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ بازی های سه بعدی ماشین پارکینگ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ بازی های سه بعدی ماشین پارکینگ 2022 version ▞▞▞
سطوح بسیار آسان و خسته کننده
من فقط این بازی را دوست دارم اما تبلیغات بسیار آزاردهنده هستند.
آفرین، من در واقع از آن لذت بردم، اما سطوح بیشتری باید اضافه شود زیرا با بازی تمام شده است
Aise kon krta hai bhai ? من می خواهم کمتر از 1 ستاره بدهم اما امکان پذیر نیست
game parkir mobil game mobil Strategi wrm
بعد از هر سطح نوزادی تبلیغ کنید. وارد خط شوید و می گوید پارک کرده اید.
بازی خوبی است اما سطوح جدیدی را به آن اضافه کنید
یکی از بهترین بازی های شبیه سازی که تا به حال بازی کردم 5 از 5 ستاره را می دهم
بازی خیلی خوبی است
لطفا چند نفره و سطوح بسیار دشوارتر را اضافه کنید
هرکی که این بازی را ساخته کیرم تو کن زن و بچش یک ستاره هم جداگانه است 😠😠😠😤😤😢
این یک بازی خوب است که من واقعاً آن را دوست داشتم و از آن لذت بردم 🥰🥰🥰 لطفا سطوح بیشتری به آن اضافه کنید.
خیلی خیلی بده
Heroes Inc! Arkadne igre wcur
من عاشق این بازی هستم که در آن صورت شما آن را دارید
همه ی بازی هایم را حذف کردم تا این بازی بیاره خیلی مسخرس این یک ستاره هم دادم که نظرم رو بگم نکند بدرد نخوره یک ستاره هم براش زیاده👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
با نمادهای ماشین و ماشین های بیشتر می توانست بهتر باشد
حرف نداره خیلی خوبه من باهاش حال میکنم
برنامه بسیار زیبا من واقعا لذت بردم و رانندگی را یاد گرفتم.
بیشتر از بازی اضافه می کند.
thlz xx اضافه کردن ab xx n من aa xx aa mzaa md یا c b ab aa me همانطور که hd ha aa wosa.s
игра за паркиране на автомобил Стратегически dng
بازی رایگان پارکینگ سه بعدی بازی زیبا و زیبای standing.game گرافیک خوب است.
تبلیغات خیلی زیاد به نظر می رسد آنها این بازی را برای نمایش تبلیغات ساخته اند نه برای بازی ما.
برای مطابقت با ADS ...
بهترین بازی پارکینگ که تا به حال بازی کردم من تمام سطوح 480 را بردم. تجربه فوق العاده ای بود لطفا سطوح بیشتری را اضافه کنید، با اتومبیل های بیشتری به روز کنید. همه مدل های ماشین باید وجود داشته باشد. به طور کلی بهترین بازی برای ماشین.
بازی بسیار ساده ای است که اگر عکس مجاز باشد می توانم در کمتر از 15 روز تمام این سطح را بگذرانم تا بتوانم برای شما ارسال کنم
خیلی عالی بود خیلی چیزا یاد گرفتم مرسی بابت برنامه
خیلی خوبه من از قبل داشتم دمتون گرم من امین کریمی از پیشوا خیلی خوبه عالی انشلا سلامت باشید فقط مرحلش رو پیشتر کنید خیلی ممنون میشم دمتون گرم خداحافظ"﷼
تبلیغات بسیار آزاردهنده هستند سطح پارکینگ خیلی خوب نیست، اما خوب، هنوز هم تبلیغات بدترین آزاردهنده هستند
بازی های پارکینگ اتومبیل واقعی
همین الان بازی را کامل کردم... بازی خوبی است... یک درخواست از توسعه دهندگان لطفا سطوح را بعد از باز کردن قفل آخرین ماشین سخت کنید، به نظر می رسد سطوح تکرار می شوند یا سطوح آسان تر می شوند. وگرنه دوستش داشتم همچنین می توانید ماشین های بیشتری را که دوست داشتیم اضافه کنید.
من این بازی را دوست دارم. تمام سطوح را برای این بازی کامل کرده ام. این بازی سطح سخت 50 تا 100 است.
بازی عادی است اما در سطوح خنده دار و سخت..
خوب نیست و من الان خیلی سخته که یه بازی بسازم می تونی گرافیک و فرمان ماشین رو تغییر بدی و کم کم تبلیغات تو بازی و وسیله نقلیه جدید هر ماه می تونی به چند ماشین و اصلاحشون از gta5 اشاره کنی
من بازی کردم و بازی را فقط در 1 روز / 5 ساعت به پایان رساندم. بازی بسیار آسان است، سطح نیز شبیه به یکدیگر است. بازی دارای این ماشین های سریع و زیبا است اما شما نمی توانید آنها را بشنوید و فقط 5 ماشین وجود دارد. شرکت برنامه باید سطوح را حتی برای بازی سخت کند و گرافیک را بهبود ببخشد، ماشینها و سطوح بیشتری اضافه کند، همچنین باید تنظیمات بیشتری را انجام دهد. دوربین / موقعیت یابی بصری.
تبلیغات خیلی زیاد
بازی عالی، Graphics Op، لطفا سطوح نوع پارکور را اضافه کنید.
سرگرم کننده و با بازی لذت می برد
توصیه میکنم دانلود نکنید