Post by stagicdrumbubbde on Feb 9, 2022 0:44:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foot Clinic - ASMR Feet Care IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Foot Clinic - ASMR Feet Care 2022 version ▞▞▞
Gra idealna dla fetyszystów lmao
Znam tą gre od juniorskiego fajna trochę bo się zacina
Fajny dobry pomysł dla dzieci !!!!😜😍
Cóż, kiedy gram w grę, zawiesza się i zawiesza, więc nie mogę grać dużo czasu, ale kiedy to działa, jest to dobra gra, ale nie polecam grać
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj się w trójkę, pożygaliśmy dosłownie trychania terazowym jak pokazałeś, jak pokazałeś kuzynce to by uciekła nara.
Zbyt wiele reklam. Dosłownie co 30 sekund pojawiała się kolejna reklama. Nie mogłem nawet zagrać w tę grę. Głupi
To niesamowite, wystarczy zamknąć internet i nie będzie żadnych reklam
zbyt wiele reklam w środkowej fazie gry
Ta gra jest świetna poza tym, że gwałtownie wibruje, gdy na przykład wyciągasz szkło z czyjejś stopy. Drugim powodem są reklamy! Ta firma produkuje mnóstwo gier i wszystkie mają zbyt wiele reklam! miłego dnia
Foot Clinic - ASMR Feet Care Lakon Peranan bzmr
Nie trać czasu na tę grę. To może być fajna gra, ale każda czynność, którą robisz, przerywa reklamą. Nie jestem przeciwny reklamom i rozumiem, dlaczego musimy je oglądać w darmowej grze, ale to śmieszne. Ogłoszenie powinno znajdować się na początku i na końcu każdego zabiegu, a nie w jego środku. Nie możesz nawet śledzić tego, co robisz, ponieważ jest tak wiele reklam. Moim zdaniem, jeśli jest więcej czasu na reklamę, to jest czas na zabawę, to jest to strata mojego czasu.
Nie podoba mi się ta gra, nie jest dobra, ale jeśli jesz i płacisz za tę grę, będziesz się źle czuł
Gra się strasznie zacina, a odgłosy w grze są okropne
Reklamy w ogóle się nie ładują
Ta gra to po 1 syf bo się mało da zrobić po 2, jak zaczeć w celu tworzenia na złoże się zbierało po 3 polecam
Sama gra ok dziwna ale każdy ma inny gust, PROBLEM DO SĄ te dziągle wyskakujące reklamy. Mam wrażenie, że więcej czasu spędzam na oglądaniu reklam niż na samym graniu, to jest masakra
To zabawne i interesujące
Nie fajna gra ochydna niewiem kto w tą grę gra🤢🤢obrzydlistwo to moja opinia
Za dużo reklam, ale fajnie
Ta gra ma sporo reklam, ale gra w nią moja siostrzenica, a hałas ją rozśmiesza i uspokaja. Polecam tę grę!
Podoba mi się twoja gra, ale jedyną rzeczą, którą można zmienić, jest to, że stopy są trochę obrzydliwe, ale poza tym podoba mi się ta gra!
Masakra Pełno reklama za nic
Uwielbiam to, fajnie się gra, gram w to przez całą noc
Mam kużajke jaka spadnie spadnieow jea kużajka wygrał wkurzała mnie
𝘖𝘣𝘳𝘻𝘺𝘥𝘭𝘪𝘸𝘦.
Jest bardzo glitchy i pojawiają się reklamy co 20 sekund. Również mówi jego asmr, ale to nie jest satysfakcjonujące, jest obrzydliwe.
WOW!!! Zbyt wiele dodaje. Niewiarygodna ilość reklam. Nie możesz nawet ukończyć gry bez wyskakującego dodatku. Mam zamiar usunąć tę grę 😫
Trochę grupy ale dziwne 😠🤬👽👹👹👹🤡🤥🤒🤥🤠💩👺🙊😴🙈🌱💩🤓🏵️🤓☘️🏵️
Nie da się grać z powodu addów, idioci.
Rociel trzyma mnie çąpţįvę
WAAAY za dużo reklam.. Jak co 10 sekund, bez przesady... Odinstalowywanie
Porzygać się można twórcy twórców są ostro popaprani
Strasznie laguje mój telefon, nie da się grać. Podkreślam mam dobry telefon i nie mam zajętej całej pamięci!!
Obrzydliwe z dużą ilością reklam
Zbyt wiele reklam! Ta gra byłaby dla mnie super fajna, ale co 2 sekundy jest reklama. Zabiera z gry.
Fajna koncepcja ale reklamy wykluczają zabawę. Co 10 sek to trochę przesada. Miałem. Dość po 6 minutach.
Te same reklamy, nie da się grać
Mad GunZ skydespil online Action yid